Assalammualaikum. Selamat datang ke website Haleema Swimwear.

Kami membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapore dll.

Jika ada pertanyaan boleh Whatsapp/SMS:
+6013 4747100

CUSTOMER REVIEWS

  1. NUR AKMALIAH AHMAD (verified owner)

    Baju selesa dipakai. Selalu pakai saiz L, beli swimming suit pun saiz yg sama. Terletak elok je bila pakai. Patuh syariah sebab tutup punggung.

    LKH02B/S Baju Renang Zulaikha

    1 out of 1 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  2. NUR ANISA ABDULLAH . (verified owner)

    Very comfortable n appropriate for Muslim women. Price is affordable too

    LYN08B/S Baju Renang Muslimah Liyana

    Was this review helpful to you?
  3. Nurhidayah Abdul Halim . (verified owner)

    Alhamdulillah baju okay sangat. Untuk elakkan melekat pada perut/sbgainya sila lah ambil size lebih besar. Sebenarnya tak melekat pun, okay je cuma biasalah bila dalam air nak ke darat tu yang tertarik sikit, mana mana baju pun macam tu. thanks haleema 👍🏼

    ATH10B/S Baju Renang Athirah

    0 out of 1 people found this helpful. Was this review helpful to you?
1 2 3 4 76

GAMBAR PELANGGAN

Product Categories

Recent Products