ADR04B/S Baju Renang Adra

(6 customer reviews)

RM175.00RM220.00

  • 1 set baju renang ini berisi baju, seluar, cap dan tudung panjang.
  • Potongan baju adalah lurus dan longgar, tidak terlalu ketat. Ia dapat membantu melindungi kekurangan bentuk badan.
  • Zip baju terletak di bahagian depan bagi memudahkan pemakai untuk memakai dan menyalin pakaian, 
  • Baju tidak bersambung dengan seluar . Terdapat tali yang boleh diikat pada seluar bagi mengelakkan baju terangkat ke atas. 
RM175.00RM220.00
Size Click Size and Add to Cart XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL
Clear selection
Clear

Description

  • Baju Renang diperbuat daripada spandex/ elastane/lycra. Fabrik yang sama sepertimana baju renang di pasaran.
  • Potongan baju adalah lurus dan longgar, tidak terlalu ketat. Ia dapat membantu melindungi kekurangan bentuk badan.
  • Zip baju terletak di bahagian depan bagi memudahkan pemakai untuk memakai dan menyalin pakaian, 
  • Baju tidak bersambung dengan seluar . Terdapat tali yang boleh diikat pada seluar bagi mengelakkan baju terangkat ke atas. 
  • Terdapat dalam saiz XS hingga 6XL.
  • Satu set pakaian disertakan sekali cap dan tudung (menutupi dada) yang sepadan.
  • Ada tiga cara untuk memakai cap dan tudung:
  1. Pakai cap sahaja-Sesuai digayakan ketika di kalangan wanita dan kawasan tertutup.
  2. Pakai cap dan tudung dan dimasukkan ke dalam baju- Sesuai digayakan ketika berenang.
  3. Pakai cap dan tudung dan dilepaskan keluar- Sesuai ketika digayakan sekadar bermain air di tepi kolam.

 

Additional information

WeightN/A
Size

, , , , , , , , ,

6 reviews for ADR04B/S Baju Renang Adra

  1. Mashida binti Mohamad (verified owner)

    Baju renang yg menutup aurat ,sgt selesa & bergaya bila memakainya…

    2 out of 2 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  2. Sharifah Norliyana (verified owner)

    3 out of 3 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  3. ASWEEN AZMY (verified owner)

    saya salah pilih saiz…saya patut ambik 2xl… kain sedap pakai….design cantik

    Was this review helpful to you?
    • Haleema Swimear

      Boleh tukar dalam tempoh 7 hari penerimaan. Baju hendaklah dalam keadaan asal dan bertag. Untuk maklumat lanjut, boleh whatsapp/sms ke +60134747100.

    • Haleema Swimear

      Sebarang pertukaran boleh dilakukan dalam tempoh 7hari penerimaan. Baju hendaklah dalam keadaan asal dan bertag. Untuk maklumat lanjut, boleh whatsapp/ sms ke +60134747100. Terima kasih

  4. Anonymous (verified owner)

    The site is easy to browse with so many designs to choose from..fast service and the item is in excellent condition..i love it!

    1 out of 2 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  5. najihah mohd dlan (verified owner)

    Fabrik yg sangat selese utk dibawa mandi.. Baju mandi yg bercirikan muslimah dan tudung yg selesa dan cantik jatuhnye (tidak kejung).. Dan paling utama design yg berkonsepkan moden.. Totally gorgeous n comfort.. I luv it..

    Was this review helpful to you?
  6. Anis zafirah M. (verified owner)

    baju cantik saya selesa bila pakai,tapi baju yang saya beli pakai pun tak sampai 3kali da tetas lebih dr 6cm..saya basuh macam direction yg dia bagi..gentle juga la sy jaga baju ni sebab cantik..agak terkilan, selama ni kita beli swimsuit kat pasaran tahan 3tahun sampai lusuh tak pernah tertetas..nak jugak try beli dekat orang kita tapi tak sampai 3kali guna jadi macam ni..tengok review lain sume ok je,mungkin bukan rezeki saya..terima kasih haleemaswimwear

    1 out of 1 people found this helpful. Was this review helpful to you?
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *