LYN16B/S Baju Renang Muslimah Liyana

(3 customer reviews)

RM175.00RM220.00

  • Baju Renang diperbuat daripada spandex/ elastane/lycra. Fabrik yang sama sepertimana baju renang di pasaran.
  • Potongan baju adalah lurus dan longgar, tidak terlalu ketat. Ia dapat membantu melindungi kekurangan bentuk badan.
  • Seluar berpotongan carrot cut. Memudahkan pergerakan dalam air dan berenang.
  • Zip baju terletak di bahagian belakang bagi memudahkan pemakai untuk memakai dan menyalin pakaian, 
  • Baju tidak bersambung dengan seluar . Terdapat tali yang boleh diikat pada seluar bagi mengelakkan baju terangkat ke atas. 
  • Terdapat dalam saiz XS hingga 6XL.
  • Satu set pakaian disertakan sekali tudung sporty.
RM175.00RM220.00
Size Click Size and Add to Cart XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL
Clear selection
Clear

Description

  • Baju Renang diperbuat daripada spandex/ elastane/lycra. Fabrik yang sama sepertimana baju renang di pasaran.
  • Potongan baju adalah lurus dan longgar, tidak terlalu ketat. Ia dapat membantu melindungi kekurangan bentuk badan.
  • Seluar berpotongan carrot cut. Memudahkan pergerakan dalam air dan berenang.
  • Zip baju terletak di bahagian belakang bagi memudahkan pemakai untuk memakai dan menyalin pakaian, 
  • Baju tidak bersambung dengan seluar . Terdapat tali yang boleh diikat pada seluar bagi mengelakkan baju terangkat ke atas. 
  • Terdapat dalam saiz XS hingga 6XL.
  • Satu set pakaian disertakan sekali tudung sporty.

 

 

 

 

 

Additional information

WeightN/A
Size

, , , , , , , , ,

3 reviews for LYN16B/S Baju Renang Muslimah Liyana

  1. NOR ASHIKIN (verified owner)

    Dah try. Kain dia sedap. Selesa sangat2 bila dipakai. Pakai tudung dia pun selesa sebab tak ketat sangat. Just nice. Beli online nie takot jugak tak muat, bila sampai, memang kena dengan size. Overall, semua okay.

    4 out of 5 people found this helpful. Was this review helpful to you?
  2. Atiqah bt Zainal Annuar (verified owner)

    Seller baik melayani customer.Nk mintak tukar size pon mudah.Kualiti kain mmg tip top.Pendek kata tdk rugi membeli.Better beli yang berkualiti sedikit sebab nak pakai lama kan.

    Was this review helpful to you?
  3. Anonymous (verified owner)

    Really comfortable,high quality of the material

    Was this review helpful to you?
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *